Specialisaties

Specialisaties

  • Rouw- & verliesbegeleiding rondom de zwangerschap
  • Emotie opstellingen (in combinatie met essentiële oliën)
  • Individuele opstellingen
  • Ondersteuning met essentiële oliën


Rouw- & verliesbegeleiding rondom de zwangerschap

Heb jij te maken met een rouw- of verlieservaring rondom de zwangerschap dan kan het fijn zijn om hulp van een coach in te schakelen.

Situaties waar je aan kunt denken zijn:
* onvervulde kinderwens
* miskraam/ stilgeboren kindje of overlijden van jullie kindje
* ziekte/ gezondheidsproblemen van jullie kindje

 

Wat zijn gevoelens en emoties die je kunt voelen of ervaren:

Verdriet, boosheid, angst, onzekerheid, schuldgevoel, onrust, woede-uitbarstingen, concentratieproblemen enzovoort. Ook kun je lichamelijke klachten ervaren zoals bijvoorbeeld buikpijn, hoofdpijn, verminderde eetlust, slaapproblemen.

 

Het onder woorden brengen van je gevoelens en emoties kan lastig zijn. 
Samen gaan we aan de slag om te ontdekken wat er speelt, wat er nodig is en hoe je hier stappen in vooruit kunt zetten. 
Dit kan bijvoorbeeld met een emotie-opstelling, individuele opstelling of tafelopstelling (POPtalk).
Je krijgt inzicht in jouw situatie en ervaart wat dit met jou doet. Met deze inzichten kun je stappen richting de toekomst maken.

 


Emotie opstelling in combinatie met essentiële oliën

Ervaar je (onverklaarbare) emotie(s) en loop je hierin vast dan kan een emotie-opstelling je mooie inzichten geven.

Merk je tijdens de opstelling dat je emotie aan een situatie of persoon gerelateerd is, dan zullen we de emotie-opstelling uitbreiden met een individuele opstelling.
Het kan ook zijn dat je tijdens deze opstelling alleen de emoties ervaart. Ondersteuning met 100% natuurlijke essentiële oliën kan dan ingezet worden.
Aan iedere emotie is een essentiële olie verbonden. Door tijdens de opstelling te voelen in je lichaam welke emotie(s) de aandacht vraagt, komen we er samen achter welke oliën jou hierbij het beste kunnen ondersteunen.

Met de biotensor (energetisch instrument) test ik vervolgens hoeveel druppels per olie je nodig hebt en hoe je deze oliën het beste in kunt zetten. Dit kan aromatisch (inademen) of topisch (op de huid).
Zo kan ik een persoonlijk op maat gemaakte roller voor jou creëren. Met deze roller kun je de komende tijd thuis aan de slag.

Door de oliën worden de scherpe randjes van jouw emoties afgehaald en wordt het allemaal wat zachter. Zo zul je meer rust ervaren in een heftige periode.


Individuele opstellingen

Met individuele opstellingen werk je met jouw onzichtbare onbewuste systeem.
Met vloerankers stellen we jouw hulpvraag op, zo krijg je inzicht in hoe jij in jouw proces staat. Je voelt waar de blokkades zitten, wat je nodig hebt en je gaat inzien waarom bepaalde situaties zijn zoals ze zijn.

We maken allemaal deel uit van een familiesysteem. Van onze ouders en voorouders krijgen we onbewust dingen mee. Als je onbewust een last van een ander met je mee draagt, kan dit een verstrikking veroorzaken waar jij last van hebt. Tijdens een opstelling kan dit naar boven komen.
Je kunt de last terug geven aan de persoon bij wie het thuis hoort of aanvoelen wat er nodig is om deze verstrikking of het patroon te doorbreken.

Naast jezelf en personen uit je omgeving, kunnen ook gevoelens, emoties, overtuigingen, blokkades, allergieën, enzovoort opgesteld worden.

Door de opstelling ontstaat er beweging in jouw onbewuste systeem, waardoor de energie weer kan gaan stromen. Het werkt heel verhelderend en inzichtelijk. Het geeft rust en ruimte om zo weer stappen vooruit te kunnen gaan zetten.


Ondersteuning met essentiële oliën

Heb jij last van emotionele, mentale of fysieke klachten dan kan ondersteuning met 100% pure essentiële oliën je helpen.

Aan de hand van jouw verhaal en een testformulier test ik met mijn biotensor (energetisch instrument) welke oliën jou de beste ondersteuning kunnen bieden. Tevens test ik hoe je deze oliën op een goede wijze in kunt zetten, aromatisch (via inademing) of topisch (via de huid).
Elke olie heeft zijn eigen kenmerken en ondersteunende werking. De essentiële oliën die ik in mijn praktijk gebruik zijn 100% natuurlijk.

Met de uitslag van de test is het voor mij mogelijk om een persoonlijke roller te maken zodat je hiermee thuis aan de slag kunt.

Deze test is ook op afstand mogelijk. Je hoeft hier niet persoonlijk bij aanwezig te zijn. Wel heb ik uiteraard jouw toestemming nodig om te mogen testen.