Specialisaties

Specialisaties

  • Rouw- & verliesbegeleiding
  • Emotie opstellingen
  • Individuele opstellingen
  • Ondersteuning met essentiële oliën
  • POPtalktrainer


Rouw- & verliesbegeleiding

Heb jij te maken met een rouw- of verlieservaring dan kan het fijn zijn om hulp van een coach in te schakelen.

Situaties waar je aan kunt denken zijn:

* overlijden

* ziekte/ gezondheidsproblemen

* scheiding

* verlies van je baan

* verhuizing

* enzovoort

 

Dit kun je voelen of ervaren:

Verdriet, boosheid, angst, onzekerheid, schuldgevoel, onrust of je hebt woede-uitbarstingen, concentratieproblemen enzovoort. Ook kun je lichamelijke klachten ervaren zoals bijvoorbeeld buikpijn, hoofdpijn, verminderde eetlust, slaapproblemen.

 

Het is voor veel mensen lastig om hun gevoelens en emoties onder woorden te brengen. Door de situatie beeldend te maken kan je laten zien welke beleving er is en welke gevoelens, emoties en gedachten jij daarbij hebt. Op deze manier wordt het overzichtelijk en duidelijk. Je krijgt inzicht in jouw situatie en kan zo naar de mogelijkheden kijken.
Het visueel maken van de situatie is communiceren op een gelijkwaardig niveau welke voor iedereen duidelijk en begrijpelijk is.

Samen gaan we aan de slag om te ontdekken wat er speelt, wat er nodig is en hoe je hier stappen in vooruit kunt zetten. 


Individuele opstellingen

Met individuele opstellingen werk je met jouw onzichtbare onbewuste systeem.

Met vloerankers stellen we jouw hulpvraag op, waardoor je inzicht krijgt in hoe jij in jouw proces staat. Je voelt waar er blokkades zitten, wat je nodig hebt en je gaat inzien waarom bepaalde situaties zijn zoals ze zijn.

We maken allemaal deel uit van een familiesysteem. Van onze ouders en voorouders krijgen we onbewust dingen mee. Als je onbewust een last van een ander met je mee draagt, kan dit een verstrikking veroorzaken waar jij last van hebt. Tijdens een opstelling kan dit naar boven komen.
Je kunt de last terug geven aan de persoon bij wie het thuis hoort of aanvoelen wat er nodig is om deze verstrikking of het patroon te doorbreken.

Naast jezelf en personen uit je omgeving, kunnen ook gevoelens, emoties, overtuigingen, blokkades, allergieën, enzovoort opgesteld worden.

Er komt door de opstelling beweging in jouw onbewuste systeem, waardoor het weer kan gaan stromen. Het werkt heel verhelderend en inzichtelijk. Het geeft rust en ruimte om zo weer vervolgstappen te kunnen gaan zetten.


POPtalktrainer

Als POPtalktrainer bied ik de mogelijk aan om bij mij de 2-daagse workshop POPtalk basis en/of de 2-daagse workshop POPtalk rouw & verlies te volgen.
 

Na het volgen van deze workshop ga je met een certificaat en veel bruikbare tips en werkvormen naar huis. Je kunt POPtalk gelijk in je praktijk inzetten.

Meer informatie over deze methode en workshops vind je het onder het tabblad POPtalk workshops & agenda.