POPtalk workshops & agenda

POPtalk workshops & agenda

POPtalk brengt communicatie in beeld...

POPtalk is beeldtaal die ingezet kan worden tijdens gesprekken met kinderen en volwassenen. Veilig en zonder oordeel wordt er vanuit een helicopterview naar jouw situatie gekeken. POPtalk is een methode waarmee je aspecten van jouw belevingswereld letterlijk in beeld brengt.

Beelden zeggen tenslotte meer dan 1000 woorden!

POPtalk workshop mogelijkheden

Ben je leerkracht, (kinder-)coach, psycholoog, (spel)begeleider, maatschappelijk werker, logopedist, therapeut, werkzaam in de uitvaartbranche, vrijwilliger dan is POPtalk echt iets voor jou!

 

2-daagse workshop POPtalk basis:

Tijdens de workshop leer je naast de basis ook hoe andere methodieken en materialen goed gecombineerd kunnen worden met POPtalk.

Doel:

Praktische handvatten bieden om in gesprek te gaan over onderwerpen als gevoelens, emoties, gedachten, gedrag, grenzen, doelen, enzovoort.

De workshop is interactief en je krijgt de gelegenheid om het effect van POPtalk zelf te ervaren tijdens de opdrachten. 

Werkwijze:

De workshop is opgedeeld in 2 bijeenkomsten van elk ongeveer 7 uur (afhankelijk van het aantal deelnemers, bij kleine groepen zullen de dagen korter duren). Tussen de 2 workshopdagen zit een periode van een paar weken om in de praktijk te oefenen.

 

De kosten voor deze workshop zijn € 395,- dit is incl. cursusboek, koffie/thee, lunch en locatie.

Er zijn accreditatiepunten te verkrijgen voor SKJ (19,50 punten), ABvC (12 punten) en Lerarenportfolio (25 uren).

 

2-daagse workshop POPtalk rouw & verlies:

Tijdens de workshop komen verschillende verlieservaringen aan bod. Je leert om met behulp van poppetjes en diverse andere materialen het verlies in beeld te (laten) brengen en te bespreken. Zo ontstaat er overzicht en inzicht in complexe situaties.

 

De kosten voor deze training zijn € 450,- voor cursisten in bezit van een POPtalk basis certificaat en € 485,- voor cursisten zonder POPtalk basis certificaat. Dit is inclusief cursusboek(en), koffie/thee, lunch en locatie. 

Er zijn accreditatiepunten te verkrijgen voor SKJ (21 punten) en Lerarenportfolio (25 uren).

 

POPtalk Xtra:

Een terugkommoment van één dagdeel, uitsluitend voor POPtalkcoaches die ervaring op hebben gedaan met de methode.

Onder leiding van een ervaren POPtalktrainer ga je, als groep, aan de slag met casuïstiek. Je maakt kennis met de nieuwste werkvormen en materialen. En er is volop ruimte om je eigen POPtalkmateriaal te ruilen of te verkopen.

 

De kosten voor deze bijeenkomst van +/- 3,5 uur bedraagt € 85,-, dit is incl. koffie/thee en iets lekkers. 

 

Miniworkshop (+/- 1,5 uur):

Wil je jouw team/collega's kennis laten maken met POPtalk dan is deze miniworkshop een goede optie. Tijdens de miniworkshop wordt in het kort uitgelegd wat POPtalk is, hoe en voor wie/wat je POPtalk in kunt zetten.

De miniworkshop wordt op een door jouw uitgekozen locatie gegeven.

 

De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en het gewenste programma. Het is al mogelijk om een miniworkshop te boeken voor een groep tot zes personen. De kosten daarvoor bedragen € 195. Wordt de miniworkshop incompany gegeven dan geldt voor iedere volgende deelnemer een meerprijs van € 32,50. De reiskosten zijn € 0,19 per kilometer.

POPtalk is een geregistreerde onderwijsinstelling en staat ingeschreven in het register van het CRKBO. Daardoor kunnen wij BTW-vrij factureren.

 

Heb je vragen of wil je je graag inschrijven voor een workshop neem dan contact met mij op via het contactformulierinfo@praktijk-detoekomst.nl of 06 5151 2879.

Data workshops najaar 2020

Maandag 05-10-2020 + 26-10-2020 Rouw & Verlies
Vrijdag 09-10-2020 + 06-11-2020 Basis

Donderdag 15-10-2020 + 12-11-2020 Basis

Zaterdag 31-10-2020 + 12-12-2020 Basis

Zaterdag 14-11-2020 + 28-11-2020 Rouw & Verlies

Zaterdag 21-11-2020 POPtalk Xtra

Het is ook mogelijk om de workshop individueel te volgen. Samen plannen we een datum die ons beide schikt. 

Je kunt je in schrijven door het contactformulier in te vullen of een email te sturen naar info@praktijk-detoekomst.nl