Nieuws

Monuta informatiedag

Zaterdag 2 juni 2018 is er bij begrafenisonderneming Monuta een informatiedag. Tussen 10:00 - 14:00 uur zijn jullie van harte welkom. 
Op deze dag ben ik aanwezig met het uitvaartspeelgoed en kunnen jullie terecht met al jullie vragen omtrent rouw & verlies. 

Monuta uitvaartverzorging
Wilhelminalaan 26
Alphen aan den Rijn


POPtalk Rouw & Verlies

Vanaf juni 2018 ga ik naast de 2-daagse workshop POPtalk voor kids ook de 2-daagse workshop POPtalk Rouw & Verlies geven. 
In deze 2-daagse workshop leer je POPtalk in te zetten bij Rouw & Verlies in de breedste zin van het woord. Je kunt hierbij denken aan: de dood, verhuizen, verliezen van je baan, ziekte in het gezin, etc. 
Een mooie uitbreiding van je tools. 
Voor meer informatie over deze workshop vind je hier.


Uitvaartbraderie

Zondag 12 november 2017 heb ik op de uitvaartbraderie van het crematorium in Alphen a/d Rijn mogen staan. Tijdens deze fijne drukbezochte dag heb ik aan vele mensen uit mogen leggen wat ik als gezinscoach kan betekenen bij uitvaartvoorlichting en de nazorg bij rouw & verlies.
De mensen hebben het uitvaartspeelgoed wat tijdens de uitvaartvoorlichting ingezet wordt kunnen bekijken en er was volop gelegenheid om vragen te stellen.