Natascha jouw coach

Eigenschappen van Natascha jouw rouw-/verliescoach?


Voorstellen

Als je op zoek bent naar hulp is het fijn om te weten met wie je te maken krijgt. Aan wie je jouw verhaal/ situatie van dit moment toevertrouwd. Ik stel me dan ook graag aan je voor.

Mijn naam is Natascha Peters en ik ben getrouwd met Jan. Samen hebben wij een zoon Danny met een lichamelijke beperking. Wij wonen in een mooie landelijke omgeving, alwaar ik ook mijn praktijk heb.
 

Rouw & verlies is een rode draad in mijn leven en dat maakt dat dit mijn specialisatie is geworden.

Met mijn eigen rouw-/verlieservaringen en de kennis die ik bij de vele opleidingen, cursussen en workshops heb op gedaan, kan ik jou goed begeleiden.

Enkele voorbeelden van mijn eigen rouw-/verlieservaringen zijn:

* verhuizingen, achterlaten van mijn beste vriendin en mijn

  vertrouwde veilige omgeving

* verlies van gezondheid

* overlijden van dierbare door ziekte, onverwachts en moord 

* ernstige ziekten in de familie en vriendenkring

* kindafstoting

Vol liefde, warmte, eerlijkheid, openheid en respect werk ik in een huiselijke sfeer en veilige omgeving samen met jou aan de situatie die op dit moment wat extra liefde en aandacht verdient.

 

Dit doe ik door jou de situatie aan de hand van POPtalk in beeld te laten brengen. Deze krachtige methode geeft je inzicht in de situatie waarin jij je nu bevindt.

Daarnaast is het mogelijk om individuele opstellingen in te zetten en werk ik met essentiële oliën ter extra ondersteuning.

Uiteraard gaat de hele begeleiding in overleg met jou.

 

Het geeft mij heel veel energie om samen met jou de rust en balans weer te vinden voor De Toekomst.

Naast mijn prachtige werk als gezinscoach, ben ik ook trainer van POPtalk en POPtalk rouw & verlies. Een fijne laagdrempelige methodiek die je tijdens de 2-daagse workshop eigen kunt maken.

De 2-daagse workshop wordt in huiselijke sfeer gegeven aan personen die in het dagelijks leven met mensen werken en situaties/hulpvragen visueel willen maken.

Na deze 2 dagen ga je met een certificaat en een goed gevulde rugzak met gelijk inzetbare werkvormen naar huis.