Dit ben ik

Ik stel me graag even voor

Mijn naam is Natascha Peters. Ik ben getrouwd met Jan en samen hebben wij een zoon.

Na jaren in de gezondheidszorg gewerkt te hebben ben ik mij gaan specialiseren als gezinscoach. Rouw & verlies is een rode draad in mijn leven en dat maakt dat dit mijn specialisatie is geworden.
Enkele voorbeelden hiervan zijn: verhuizingen waarbij ik afscheid moest nemen van vriendinnen en mijn veilige vertrouwde omgeving, overlijden van dierbare personen in mijn leven, ernstige ziekten in de familie. 
Het geeft mij heel veel energie en voldoening om gezinnen in deze zeer emotionele periode te mogen begeleiden en te zien wat er in een korte tijd bereikt kan worden. 

Ik merkte dat er veel onduidelijkheid en onwetendheid is rondom de uitvaart en dan vooral bij kinderen. Hier ben ik mij meer in gaan verdiepen en heb uitvaartvoorlichting & nazorg aan mijn specialisatie toegevoegd. 
Daarnaast ben ik gezinnen die te maken hebben met palliatieve zorg gaan begeleiden. 

Vol liefde, warmte, eerlijkheid, openheid en respect werk ik in een huiselijke veilige sfeer samen met de gezinnen of het kind aan de situatie die op dat moment wat extra aandacht verdient. Dit doe ik voornamelijk door de situatie visueel te maken met onder andere POPtalk en uitvaartspeelgoed. 

Wat is het ontzettend mooi en bijzonder om te zien hoe kinderen puur en zo "makkelijk" de situatie laten zien en er mee aan de slag gaan. 

Daarnaast ben ik trainer van POPtalk en POPtalk rouw & verlies. Een fijne laagdrempelige methodiek die je tijdens de 2-daagse workshop eigen kunt maken. Deze 2-daagse workshop wordt in huiselijke sfeer gegeven en is gelijk inzetbaar in de praktijk.