Welk pad bewandel jij?

Welk pad bewandel jij?

Welk pad bewandel jij?

Welk pad loop jij in je leven?

Blijf je op de begaande weg of stap je soms naast het pad?
Neem je een afslag om te kijken waar deze weg je brengt? En wat doe je als het pad doodloopt?
Ga je terug naar de doorgaande weg of kijk je of je misschien over de versperring heen kunt komen?

Met andere woorden laat jij je leven leiden door je omgeving en bewandel je hun pad of durf je daarvan af te wijken omdat dat beter bij jou past en je dus je eigen pad loopt!
Is het fijn om je altijd aan de wensen van een ander te schikken en wat zou er gebeuren als je van het vertrouwde pad af zou wijken.
Zijn er mensen die jou kunnen stimuleren om je eigen pad te bewandelen.

Door regelmatig te wandelen in de natuur en af en toe van het bestaande pad af te wijken, kun je tot mooie ontdekkingen komen. Wat doet het met je als het pad dat je inloopt inderdaad doodloopt? Kun je over een hekje klimmen, over een greppel stappen of is de versperring zo groot dat je weer terug moet lopen? Welke gevoelens, emoties of overtuigingen komen er naar boven bij je?
Durf je met een open blik de toekomst in te kijken of zijn er nog belemmeringen en welke belemmeringen zijn er dan?

Samen met een coach kun je kijken welk pad je al gelopen hebt, welke je nu loopt en welke je graag wil gaat lopen.
Wat heeft dit met je gedaan en wat doet het op dit moment met je? Welke gevoelens / emoties komen er boven? Zitten er beperkende overtuigingen, waar je mee aan de slag wilt? Zijn er dingen die je achter je mag laten of heb je ze nog nodig voor de toekomst?

Met POPtalk is dit heel mooi in beeld te brengen. Zo worden patronen zichtbaar en kan er gekeken worden wat je doel is, hoe je de stappen naar je doel toe kunt gaan zetten en wat je daarvoor nodig hebt.
Op een eenvoudige manier met Playmobil poppetjes en symbolisch materiaal zet je de situaties op tafel. Zo kijk je met een afstandje naar je eigen levenspad. Er zijn weinig of geen woorden nodig op de inzichten te krijgen.
Prachtig om te zien.